Zeer sterke gazonsoort, makkelijk in onderhoud.

Wij beschikken over 6 hectare recreatiegazon, deze soort is een zeer sterke grassoort. Enkel puntjes waarom u voor deze gazonsoort moet kiezen:

  • Zeer sterk, hierdoor is een intensief gebruik mogelijk zonder schade te veroorzaken.
  • Makkelijk te onderhouden, buiten zijn wekelijkse maaibeurten en voedingsstoffen heeft deze gazon niet veel nodig.
  • Deze gazon is voor alle grondsoorten bruikbaar, of het nu gaat om leem- of zandgronden de gazon past zich perfect aan.

Intensief onderhoud tijdens de kweek, sterke gazon voor thuis.

Onze velden zijn minimum één jaar oud dit om ervoor te zorgen dat we een kwalitatieve rol kunnen aanbieden aan de klanten. Het gras is met heel veel zorg, expertise onderhouden en is daarom van de beste kwaliteit. Bij Graszoden Fieuw worden maandelijks controle gedaan op de kwaliteit, zodat we gericht en correct kunnen bijsturen om zo een mooi en onkruidvrij gazon af te leveren.

Drie keer per week wordt er gemaaid met onze kooimaaier. Er is bewust gekozen voor een kooimaaier, omdat deze de grasmatten niet beschadigd en het mooiste maaibeeld aflevert. De viltlaag van de grasmatten zal niet meer bedragen dan enkel millimeters omdat we er voor zorgen dat er geen overtollig maaisel blijft liggen. Vaak worden onze grasmatten ook aangewalst om zo een mooie strakke grasmat te bekomen.